Aanmelden

Aannamebeleid

Overweeg je om je kind(eren) aan te melden bij De Pionier? Wij hanteren de in Leiden gebruikelijke procedure voor het aannemen van nieuwe leerlingen. In de schoolgids staat deze beschreven. 

Alle groepen voor schooljaar 2019 - 2020 zijn inmiddels vol. Hiervoor kunnen we geen nieuwe leerlingen meer toelaten.

Voor het volgend schooljaar (2020 - 2021)  zijn inmiddels alle groepen vol en kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen meer opnemen.
Voor het schooljaar 2021-2022 zal na de zomervakantie de aanmelding voor groep 1 starten.
 


Kennismaken

Wil je kennismaken met onze school? Bezoek dan de informatie- en kennismakingsbijeenkomsten. Je ontmoet hier leerkrachten, kinderen en ook hier zijn er ouders aanwezig om vragen te beantwoorden. De data vind je in de kalender. Voor de bijeenkomsten meld je je aan op info@depionierleiden.nl

Helaas hebben wij alle informatiebijeenkomsten moeten annuleren tot aan de zomervakantie.

Het kiezen van een school voor uw kind is iets wat je niet zomaar doet en waar je een goed gevoel bij wilt hebben.
Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor nieuwe ouders waarbij kinderen van school u rondleiden en u in gesprek kunt gaan met teamleden en ouders van school.
Dat zijn voor ons belangrijke momenten in het jaar.
Dit jaar heeft Covid-19 al voor heel wat veranderingen gezorgd en moeten we steeds de richtlijnen van het RIVM en de PO-Raad in de gaten houden.
Op basis hiervan hadden we een nieuw programma samengesteld, maar vanmorgen is na overleg met ons bestuurskantoor helaas gebleken, dat we als school nog steeds geen ouders mogen ontvangen terwijl de school in bedrijf is.
 
Dat betekent, dat de bijeenkomst voor aanstaande woensdag, 24 juni, niet doorgaat. Wij vinden dat erg jammer.
We kunnen ons voorstellen, dat u wel vragen heeft of even met ons in gesprek wilt gaan.
U kunt ons via de email laten weten of u contact met ons wilt. Dan kunnen we een bel afspraak maken of een afspraak na 15.00 uur, wanneer de kinderen de school hebben verlaten.
Mocht uw kind nog geen 3 zijn, vragen wij om pas vanaf september weer deel te nemen aan de bijeenkomsten.We organiseren een paar keer per jaar een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ouders en hun kinderen.
De resterende bijeenkomsten voor dit jaar zijn: 24 juni
De bijeenkomsten starten om 10.00 uur tot 11.30 uur. U kunt zich via info@depionierleiden.nl  hiervoor aanmelden.